Rekondiční pobyt Dolní Moravice

08.06.2018 08:46

Červen – měsíc sluníčka, školních výletů i očekávání prázdnin. Tento měsíc nám přichystal spoustu zábavy a obohatil nás o další nové zážitky právě díky pobytu, na který jsme se už dlouho předem těšili. Pro některé žáky to byl úplně první (vícedenní) školní výlet, ale i přesto ho všichni zvládli na výbornou.

Když jsme po svačince naložili všechny potřebné věci a nasedli s dětmi do aut, mohlo se vyrazit vstříc dobrodružství! Cesta netrvala příliš dlouho a my zanedlouho dorazili na ono místo. V letošním roce byla naším cílovým bodem malebná vesnička nedaleko města Rýmařova, a to Dolní Moravice.

Jen co jsme se zabydleli v útulných apartmánech a poobědvali pravý trampský guláš, vydali jsme se na obhlídku okolí. Po procházce jsme pak otestovali hlavní atrakce našeho letošního výletu, kterými byli bezesporu bazén s trampolínou! Na těch se děti vydováděly jak jen mohly.

Náš další den byl ve znamení her, tvoření, ale také návštěvy Hamříkovy Stáje. Jak už podle názvu můžeme vyčíst, jednalo se o místo, kde jsme si mohli na živo prohlédnout nejrůznější hospodářská zvířátka, o kterých se ve škole učíme a povídáme. A to od králíků, slepic, přes kozy, prasata i koně. Pro některé to byla premiéra, vidět tato zvířata na živo a my jsme rádi, že jsme si tuhle exkurzi nenechali ujít.

Domů jsme si odvezli dobrý pocit a společné zážitky, které si můžeme vždy připomenout na mnoha fotografiích. Těšíme se na příště a všem zúčastněným děkujeme! Byla to pohodová atmosféra plná sluníčka a dobré nálady.